Lirik Lagu Didi Kempot - Suket Teki

Lirik Lagu Didi Kempot - Suket Teki.

aku tak sing ngalah
trimo mundur timbang loro ati
tak oyako wong kowe wis lali

ora bakal bali

paribasan awak urip kari balung
lilo tak lakoni
jebule janjimu jebule sumpahmu
ra biso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe
tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

paribasan awak urip kari balung
lilo tak lakoni
jebule janjimu jebule sumpahmu
ra biso digugu

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe
tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

wong salah ora gelem ngaku salah
suwe-suwe sopo wonge sing betah
mripatku uwis ngerti sak nyatane
kowe selak golek menangmu dewe
tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Lirik Lagu Didi Kempot, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.