Lirik Lagu Didi Kempot - Sewu Kuto

Lirik Lagu Didi Kempot - Sewu Kuto.

sewo kuto uwis tak liwati
sewu ati tak takoni
nanging kabeh podo rangerteni
lungamu neng endi

pirang tahun anggonku nggoleki
seprene durung biso nemoni

wis tak coba ngelaleake
jenengmu soko atiku
sak tenane aku ora ngapusi
isih tresno sliramu

umpamane kowe uwis mulyo, lilo aku lilo
yo mung siji dadi panyuwunku, aku pengin ketemu
senajan sak kedeping moto, tak nggo tombo kangen jroning dodo

wis tak coba ngelaleake jenengmu soko atiku
sak tenane aku ora ngapusi, isih tresno sliramu

umpamane kowe uwis mulyo, lilo aku lilo
yo mung siji dadi panyuwunku, aku pengin ketemu
senajan sak wektu mung sedelo, tak nggo tombo kangen jroning dodo
senajan sak kedeping moto, tak nggo tombo kangen jroning dodo

Lirik Lagu Didi Kempot, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.