Didi Kempot - Sawangen Lirik

Didi Kempot - Sawangen Lirik:

opo aku kurang gati
opo aku iki kurang sayang
katone tresnomu ngambang
katone atimu bimbang

sing tak jaluk mung ngertine
yen tresnoku mung karo kowe
ora ono liyane
ning atiku mung ono kowe

saw-ngen kae saw-ngen
bulan ra kiro ninggalno b-mine
saw-ngen kae saw-ngen
lintang ra kiro ninggalno langite

koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe
selawase mung karo kowe

opo aku kurang gati, opo aku iki kurang sayang
katone tresnomu ngambang, katone atimu bimbang
sing tak jaluk mung ngertine, yen tresnoku mung karo kowe
ora ono liyane ning atiku mung ono kowe

saw-ngen kae saw-ngen, bulan ra kiro ninggalno b-mine
saw-ngen kae saw-ngen, lintang ra kiro ninggalno langite
koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe

koyo gatiku ning kowe, koyo sayangku ning kowe, selawase mung karo kowe

LirikDidi Kempot Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.