Didi Kempot - Parangtritis Lirik

Lirik Lagu Didi Kempot - Parangtritis:

rasane kepingin nangis
yen kelingan parangtritis
neng ati koyo diiris

naliko udan gerimis
rebo wengi malam kemis
ra nyono ra ngiro
janjimu jebul mung lamis

parangtritis ning kono wong manis
yen eling kowe reneo gelis
parangtritis ning kono wong manis
yen eling aku kepengen nangis

ombak gedhe katon ngawe ngawe
nelongso ning ati rasane
ombak gedhe sing dadi seksine
isih kelingan tekan seprene

rasane kepingin nangis yen kelingan parangtritis
neng ati koyo diiris
naliko udan gerimis, rebo wengi malam kemis
ra nyono, ra ngiro, janjimu jebul mung lamis

parangtritis ning kono wong manis
yen eling kowe reneo gelis
parangtritis ning kono wong manis
yen eling aku kepengen nangis

ombak gedhe katon ngawe ngawe
nelongso ning ati rasane
ombak gedhe sing dadi seksine
isih kelingan tekan seprene

ombak gedhe katon ngawe ngawe
nelongso ning ati rasane
ombak gedhe sing dadi seksine
isih kelingan tekan seprene

rasane kepingin nangis yen kelingan parangtritis
neng ati koyo diiris
naliko udan gerimis, rebo wengi malam kemis
ra nyono, ra ngiro, janjimu jebul mung lamis

Lirik Lagu Didi Kempot, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.