Lirik Lagu Didi Kempot - Pamer Bojo

Lirik Lagu Didi Kempot - Pamer Bojo.

koyo ngene rasane wong nandang kangen
rino wengi atiku rasane peteng
tansah kelingan kepingin nyaw-ng
sedelo wae uwis emoh tenan

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
dudu w-ngi mawar sing tak saw-ng neng mripatku
nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku

nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku

cidro janji tegane kowe ngapusi
nganti seprene suwene aku ngenteni
nangis batinku nggrantes uripku
teles kebes netes eluh neng dadaku

dudu klambi anyar sing neng njero lemariku
nanging bojo anyar sing mbok pamerke neng aku
dudu w-ngi mawar sing tak saw-ng neng mripatku
nanging kowe lali ngelarani wong koyo aku

nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku
nengopo seneng aku yen mung gawe laraku
pamer bojo anyar neng ngarepku


Lirik Lagu Didi Kempot, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.