Lirik Lagu Didi Kempot - Ora Iso Mulih

Lirik Lagu Didi Kempot - Ora Iso Mulih.

mak bapak, aku ra biso mulih
bodo iki atiku sedih
mak bapak, aku ora teko
neng kene aku isih kerjo

mung donga lan pujimu
sing tak suwun jroning uripku

mak bapak, uwis ojo nangis
woconen layang sing tak tulis
mak bapak, ngapuranen aku
yen ono salah lan luputku

neng kene koyo ngene rasane
pengen mulih isih kurang sangune

suwarane takbir ing wayah wengi
ngelingke salah dosa iki
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
ngapuranen dosane anakmu iki

mak bapak, uwis ojo nangis
woconen layang sing tak tulis
mak bapak, ngapuranen aku
yen ono salah lan luputku

neng kene koyo ngene rasane
pengen mulih isih kurang sangune

suwarane takbir ing wayah wengi
ngelingke salah dosa iki
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
ngapuranen dosane anakmu iki

suwarane takbir ing wayah wengi
ngelingke salah dosa iki
kepingin sungkem ning kudu kepiye iki
ngapuranen dosane anakmu iki, ngapuranen dosane anakmu iki


Lirik Lagu Didi Kempot, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.