Lirik Lagu Didi Kempot - Ojo Lungo

Lirik Lagu Didi Kempot - Ojo Lungo.

durung lego roso jroning dodo
durung mari rasane kangenku
lagi pethuk sak kedepan moto
iseh durung biso kanggo tombo

ojo ojo ojo lungo ninggal aku maneh
yen lungo gawa sisan atiku

ra biso, aku ora biso
ngapusi rasaning ati
bola bali wes tak lalekke
malah tansah eling wae

ra biso, aku ora biso
ngapusi rasaning ati
bola bali wes tak lalekke
ning aku iseh seng kowe

saumpomo kowe mangerteni
sewu loro numpuk dadi siji
pirang taun nggonku nutup ati
mung tekamu sing tak anti-anti

ojo ojo ojo lungo ninggal aku maneh
yen lungo gawa sisan atiku

ra biso, aku ora biso, ngapusi rasaning ati
bola bali wes tak lalekke, malah tansah eling wae
ra biso, aku ora biso, ngapusi rasaning ati
bola bali wes tak lalekke, ning aku iseh seng kowe

saumpomo kowe mangerteni
sewu loro numpuk dadi siji
pirang taun nggonku nutup ati
mung tekamu sing tak anti-anti

ojo ojo ojo lungo ninggal aku maneh
yen lungo gawa sisan atiku
yen lungo gawa sisan atiku


Lirik Lagu Didi Kempot, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.