Didi Kempot - Lingso Tresno Lirik

Didi Kempot - Lingso Tresno Lirik:

sindap …aaapp . sing ono rambut ku iki
iseh biso tak kramasi …
nanging yen ngramasi loro ati
ora gampang koyoo mijet uwoh ing ranti
lingso … oooo …
sing ono rambut ku iki
iseh biso tak pethani
nanging yen methani loro ati
ora gampang koyo mijet uwoh ing ranti
indah ing ombak segoro
parangtritis . sak kiduling yogjo
eling aku tansah eling
senadyan kowe rak eling

reged sing ono kulitku iki
iseh biso tak resiki
nanging yen ngresiki ati iki

ora gampang koyo mijet uwoh ing ranti

indah ing ombak segoro parangtritis …
sak kidul ing yogjo
eling akuu tansah eling …
senadya kowe rak eling …
indah ing ombak segoro parangtritis …
sak kidul ing yogjo
eling aku tansah eling …
senadyan kowe rak eling …

LirikDidi Kempot Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.