Lirik Lagu Didi Kempot - Kangen Suroboyo

Lirik Lagu Didi Kempot - Kangen Suroboyo.

kemulono nganggo selimut tresnamu
neng suroboyo tak tunggu tekamu
sing tak saw-ng neng angkoso
mung kowe dudu wong liyo

muliyo sewengi nemoni aku
gowonen neng kene roso kangenmu
ngawe awe neng ngimpenku
mung kowe sing mbedo aku
manggono neng ngendi
neng pucuk ndonya
yen kangen mulih
ndang muliyo

manggono neng ngendi
yen kowe tresno
tak enteni muliyo
neng suroboyo

kemulono nganggo selimut tresnamu
neng suroboyo tak tunggu tekamu
sing tak saw-ng neng angkoso
mung kowe dudu wong liyo

muliyo sewengi nemoni aku
gowonen neng kene roso kangenmu
ngawe awe neng ngimpenku
mung kowe sing mbedo aku

manggono neng ngendi
neng pucuk ndonya
yen kangen mulih
ndang muliyo

manggono neng ngendi
yen kowe tresno
tak enteni muliyo
neng suroboyo

manggono neng ngendi
neng pucuk ndonya
yen kangen mulih
ndang muliyo

manggono neng ngendi
yen kowe tresno
tak enteni muliyo
neng suroboyo


Lirik Lagu Didi Kempot, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.