Lirik Lagu Didi Kempot - Jambu Alas

Lirik Lagu Didi Kempot - Jambu Alas.

kelingan manis eseme
trus kelingan ramah gemuyune
tresno lan kasih, kasih sayange
karep atiku klakon dadi bojone

sayange wes nduwe bojo
nanging aku, aku wes kadung tresno
nelongso rasaneng ati
yen aku ra klakon melu nduweni

[Reff]
jambu alas kulite ijo
sing digagas wes duwe bojo
ada gula ada semut
durung rondho ojo direbut

sumpah ning batin
yen kula tidak dikawin
tekade ngati
ora bakal luruh ganti
sumpah wis janji
arep sehidup semati
seneng lan sedih
bareng-bareng dilakoni

jambu alas nduk
manis rasane
snajan tilas
tak enteni rondhone


Lirik Lagu Didi Kempot, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.