Lirik Lagu Devi Aldiva - Tak Lilakno

Lirik Lagu Devi Aldiva - Tak Lilakno.

Awan Bengi aku ngenteni awak mu
Seng lungo wes lali kapan koe bali
Wes suwe rasane ..
Ra ono kabar tekan gone awakmu sak tenane
Kok malah saiki koe mblejani atiku
Pamit mung karo tulisan singkat neng hp mu
Aku kud piyeeee
Yen koe ora bakal mbaleni sak lawase

Pirang purang aku ngenteni trisnamu
Janji kabeh ra iso tak iso tak gugu
Pirang pirang taun aku ngenteni tekan mu
Malah saiki koe ngelalike janji

Aku kudu piye
Mung kadung ngenteni tresna mu
Aku kudu piye
Mung kadung ngenteni tekanmu
Aku kudu piya
Mung koe ra bakal baleni

Yo wes yo wes tak lilakno
Yo wes yo wes tak lilakno
Yo wes yo wes tak lilakno

Lirik Lagu Devi Aldiva, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.