Denny Caknan X Ndarboy Genk - Ngawi Nagih Janji Lirik

Denny Caknan X Ndarboy Genk - Ngawi Nagih Janji Lirik:

bungah ati sing tau duweni
ben dino tak rasani
saiki kowe bali

ning ngawi aku teko nagih janji
kuto iki cen ngangeni
sliramu tak anti anti
ning alun alun ngawi

roso iki iseh podo
ora ono sing bedo
madep mantep karo kowe
nek ra kowe ora wae

ning ngawi aku teko nagih janji
kuto iki cen ngangeni
sliramu tak anti anti
ning alun alun ngawi

roso iki iseh podo
ora ono sing bedo
madep mantep karo kowe
nek ra kowe ora wae

LirikDenny CaknanNdarboy Genk Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.