Lirik Lagu Denny Caknan - Tanpo Tresnamu

Lirik Lagu Denny Caknan - Tanpo Tresnamu.

Biyen seneng
Bareng karo kowe
Biyen susah
Tetep karo kowe

Saiki wis bedo
Kowe ro wong liyo
Ngambyarno ngimpiku
Nyanding sliramu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nerimo karo putusane

Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu
Nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Opo kudu pasrah kahanane
Kudu nerimo karo putusane

Sak tenane ati iki ora lilo
Yen nyawang sliramu
Nyanding wong liyo

Segampang kuwi caramu
Ngapusi roso atimu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Kepiye maneh caraku
Ngelalekno esem guyumu
Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu

Saiki aku dewe neng kene
Ming sepi tanpo tresnamu
Ming sepi tanpo tresnamu

Lirik Lagu Denny Caknan, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.