Lirik Lagu Denny Caknan - Ndas Gerih

Lirik Lagu Denny Caknan - Ndas Gerih

Jane aku ra pernah ngerti
Perasaanmu kepadaku
Tapi aku berusaha mencari
Isi hati dari sikapmu

Yen pancen atimu kuwi iso tenanan
Tak usahakno ning pelaminan
Kudu sabar ngadepi masalah kahananku
Sing nesrimo, sing legowo

Lawuh ku mie bancaan
Blendrang tuntut gedang
Ben gurih sengojo tak campur ndas gerih
Isuk kudu wis tangi
Ngecong wedang kopi
Ben aku semangat nggolekno rejeki

Tugasmu mung ning omah
Aku tak sing nglakoni polah
Urepmu semangatku sayangku padamu
I Will always I Love You



Lirik Lagu Denny Caknan, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.