Lirik Lagu Denny Caknan feat. ILUX ID - Kuatno Aku

Lirik Lagu Denny Caknan feat. ILUX ID - Kuatno Aku.

kowe sing biyen tau ning atiku
sing tau gawe seneng uripku
saiki wes.. lungo..
di sanding wong liyo
mergo ra ono restune wong tuwo

setiaku wes ra kurang kurang
sayangku ning kowe yo te..nanan
rasane a..bot.. nerimo kenyataan
kepekso pisah mergo keadaan

wes cukup.. aku sadar diri
tak terimo.. karo gede ati..

[Reff]
Gusti paringono kuat atiku iki
kelangan wong seng paling tak sayangi
Gusti paringono terang dalan uripku
nerimo kahanane koyo ngene akhire
Gusti.. kuatno aku

Lirik Lagu Denny Caknan, ILUX ID, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.