Lirik Lagu Dayinta Adisty - Bapak Ibu

Lirik Lagu Dayinta Adisty - Bapak Ibu.

bapak ibu  matur nuwun
pun gelem nganca
pun gelem ngrumati
tresnomu ning aku ora tau mati
sabarmu ning aku 
kuate ngungkuli wesi

sepiro gedhene aku
biso bales tresnomu ibu
sak landhepe blati
sak panase geni
dongamu sing paling mandi

sepiro abote bapak
kanggo nyukupi kebutuhan
sak derese udan
sak gedhene topan
njenengan tetep andalan

[Reff]
  bapak ibu
  kulo aturaken matur nuwun
  namung siji panjalukku
  dongamu sing tak suwun

 ojo sumelang
 aku saiki tak sing berjuang
 percoyo anakmu iso
 nyuwun pangestunipun

sepiro gedhene aku
biso bales tresnomu ibu
sak landhepe blati
sak panase genil
dongamu sing paling mandi

sepiro abote bapak
kanggo nyukupi kebutuhanl
sak derese udan
sak gedhene topan
njenengan tetep andalan

[Reff]
  bapak ibu
  kulo aturaken matur nuwun
  namung siji panjalukku
  dongamu sing tak suwun

 ojo sumelang
 aku saiki tak sing berjuang
 ho uwo percoyo anakmu iso
 nyuwun pangestunipun
 percoyo anakmu iso
 nyuwun pangestunipun

Lirik Lagu Dayinta Adisty, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.