Lirik Lagu Arnilla Putri - Dewe Ora Kuat

Lirik Lagu Arnilla Putri - Dewe Ora Kuat.

Opo yo kuat, aku yen dewe
Urip tanpo kowe

Seng biasane, tansah sesandingan
Sayang sayangan

Petenge ati, adoh karo kowe
Wong seng tak tresnani

[Reff]
Mung kerlipe lintang, sorote rembulan
Seng biso tak sawang

Nambahi kangen, kangene ati
Wong lagi kasmaran

Kuat ra kuat, aku kudu kuat
Wes prei ra sambat

Wes ra angel angel, aku emoh bawel
Los prei ra rewel

Opo yo kuat, aku yen dewe
Urip tanpo kowe

Seng biasane, tansah sesandingan
Sayang sayangan

Petenge ati, adoh karo kowe
Wong seng tak tresnani

[Reff]
Mung kerlipe lintang, sorote rembulan
Seng biso tak sawang

Nambahi kangen, kangene ati
Wong lagi kasmaran

Kuat ra kuat, aku kudu kuat
Wes prei ra sambat

Wes ra angel angel, aku emoh bawel
Los prei ra rewel

Wes ra angel angel, aku emoh bawel
Los prei ra rewel


Lirik Lagu Arnilla Putri, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.