Lirik Lagu Ari Benjho - Ngempet Batin

Lirik Lagu Ari Benjho - Ngempet Batin

Saben dino kelingan
Karo bayangane mbiyen
Wong seng paling tak tresnani
Ora tau iso ngerteni

Esok awan neng wengi
Enenge mung bayangane
Aku ora iso lali
Aku pengen ngelalekne sak kabehane

[Reff]
Wengine iki
Ngempet kangen neng ati
Wes sue ora ngerti
Kabarmu seng sak iki
Gusti tulung ewangi
Lalekne bayangane dekne

Aku wes kesel disio-sio
Njobo njeroku kebacut loro
Ngempet batin iki
Nutupi loro neng ati

Esok awan neng wengi
Enenge mung bayangane
Aku ora iso lali
Aku pengen ngelalekne sak kabehane

[Reff]
Wengine iki
Ngempet kangen neng ati
Wes sue ora ngerti
Kabarmu seng sak iki
Gusti tulung ewangi
Lalekne bayangane dekne

Aku wes kesel disio-sio
Njobo njeroku kebacut loro
Ngempet batin iki
Nutupi loro neng ati



Lirik Lagu Ari Benjho, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.