Lirik Lagu Anggun Pramudita - Luntur Welase

Lirik Lagu Anggun Pramudita - Luntur Welase.

Bengen sun mageh
Percoyo nyang riko
Isun riko siyo siyo

Bengen sun mageh
Kedanan nyang riko
Isun riko pulosoro

Serto saiki isun
Wis ono hang duweni
Riko teko
Ngajak arep mbaleni

Ooh… welas isun
Nyang riko wis kadung luntur
Ugo lawang atin nisun
Wis ketutup petenge mendung
Mergane ati iki
Yo sing keneng dipokso
Tekad isun belani
Sing bakal balek nyang riko

Bengen sun mageh
Kedanan nyang riko
Isun riko pulosoro

Serto saiki isun
Wis ono hang duweni
Riko teko
Ngajak arep mbaleni

Ooh… welas isun
Nyang riko wis kadung luntur
Ugo lawang atin nisun
Wis ketutup petenge mendung
Mergane ati iki
Yo sing keneng dipokso
Tekad isun belani
Sing bakal balek nyang riko

Ooh… welas isun
Nyang riko wis kadung luntur
Ugo lawang atin nisun
Wis ketutup petenge mendung
Mergane ati iki
Yo sing keneng dipokso
Tekad isun belani
Sing bakal balek nyang riko

Lirik Lagu Anggun Pramudita, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.