Lirik Lagu Ajeng Kartika - Ora Bakal Mundur

Lirik Lagu Ajeng Kartika - Ora Bakal Mundur.

matur suwun sayang wes ngancani aku
nganti aku iso koyo saiki
saiki gantian sampean tak perjuangkan
yakin aku bakal menang
menangke ati ayah ibumu
ben aku dipek mantu
dadi bojomu ora bakal mundur
mergo aku wes nandur

[Reff]
nandur tresno sing ora biso ajur
kuncine mung siji
mugo sampean iso jogo ati
nganti aku teko moro gowo wong tuwo
gawe nglamar sampean
sing tak sayang sayang


Lirik Lagu Ajeng Kartika, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.