Lirik Lagu Afna Farida - Aku Lilo

Lirik Lagu Afna Farida - Aku Lilo

Tak anggep iki
Amung cobone gusti
Sabar lan percoyo
Mesti apik akhire

Tak lalonane
Tansah kuat atine
Kudu tak tlateni
Nganti koe sadar diri

Trensno ku seng tulos
Ora mok gape
Janjiku seng setyo
Tansah amung kok jarno
Ngadepi awakmu, kelakuanmu, ngelarani aku

Ngertio tresnoku
Tulos di nggo koe
Aku isih tresno
Mergo pengorbananmu
Senajan aku seng loro aku ra popo aku lilo

Tak anggep iki
Amung cobone gusti
Sabar lan percoyo
Mesti apik akhire

Tak lalonane
Tansah kuat atine
Kudu tak tlateni
Nganti koe sadar diri

Trensno ku seng tulos
Ora mok gape
Janjiku seng setyo
Tansah amung kok jarno
Ngadepi awakmu, kelakuanmu, ngelarani aku

Ngertio tresnoku
Tulos di nggo koe
Aku isih tresno
Mergo pengorbananmu
Senajan aku seng loro aku ra popo aku lilo

Pondasine ati ikhlas lan percoyo
Kudu kuat ati yen dilarani
Bayangno koyo ngopo rasane atiku
Yen wes mbok blenjani



Lirik Lagu Afna Farida, Lainnya




Untuk mencari chord lagu terbaru silahkan buka website Chordlagu.id, situs kunci gitar dan lirik lagu terbesar dan terlengkap di indonesia.